Saturday, July 12, 2014

UiTM dihatiku.

Assalammualaikum,
Selawat dan Salam buat Rasulullah SAW,
Doa dipanjatkan buat seluruh saudara Islamku di seluruh dunia,
Moga dirahmati Allah hendaknya.

Entry ini dibuat khas untuk hari terakhir aku berada di Kolej Tun Mutahir UiTM.
Ya Allah, ada seribu satu perasaan sekarang ni. Gila happy sebab dah siap thesis. Tapi disebalik tabir semua tu, Allah je tahu segala sakit jerih aku selama nak siapkan thesis tu. Macam mana agaknya sakit sambung master pulak kan. sob sob.

Uitm, sape cakap tak best ? Sape cakap tak de kualiti ? Heyy tolong sikit okay. Be respect. Ini adalah tempat menuntut ilmu. Aku bangga dapat berada di bawah bumbung UiTM selama 5 tahun mengejar segulung ijazah. Alhamdulillah. Semua orang harapkan pengakhiran yang terbaik.

Terima kasih ya Allah. Rasa syukur sangat sebab tak sangka aku memang dah berjaya habiskan ijazah ni. dulu dengan tak yakin nya, dengan risau soal penempatan and macam2 lah. Allah bagi aku peluang belajar dekat negeri orang yang lagi jauh dengan family, buktinya aku dah pernah rasa berbulan tak balik sebab komitmen kelas n sebagainya. Itukan pengorbanan ? :)

Terima kasih UiTM, sebab bagi aku peluang menjadi mahasiswa yang berjaya menamatkan diploma and ijazah. :) Semoga kita semua berjaya di masa akan datang. Amin !

Dunia Diploma bermula disini :)

Library of UiTM Jengka

 
UiTM Bandaraya Melaka

Bachelor in Office Systems Management Hons.

Waiting for the convocation. Soon. InsyaAllah

No comments: