Thursday, May 8, 2014

remembered.

Still teringat muka kau bila first sem yang pucat gile takde mekap tuh.
Still teringat bila kite assigned as satu team untuk buat event sesame. masa tuh bapak ah formal ayat aku dengan kau. cover bagai nak rak. tunjuk ayu lentik. suara lembut2 je layan kau. hahaha.
Still teringat bila part 5 kita dapat satu bilik tapi kau tido bawah sebelah katil aku. Kejap kejap kang naik kat aku. padahal sumpah aku tak kesah sebab bukan kau je penakut tido sorang. kekeke
Still teringat bila dalam bilik kita main mekap2 macam hamendeee ntah. opera cina tu konfemlah kau tapi aku yang overacting selfie sengsorang depan cermin panjang uitm provide nuh.
Still teringat kite sesame stayed up sampai 3 pagi sebab buat projek etr yang menyakitkan hati tu sedangkan roomate lain dah tido berkeroh. then esok kau mengungkit sebab kononnyee kau nangis siapkan sengsorang lepas aku tido. 
Still teringat ayat kau yang buat aku berhenti sakat kau "berdosa aniaya anak yatim" HAHA. sebab expression muka kau yang hipokrit sedih tu. 

tapi...tu baru separuh. tu lah zaman diploma dengan kau yang aku tak boleh lupe. belum bukak cerita zaman degree dengan kau lagi. Tapi aku lagi suke zaman dip dengan kau. Lately aku memang asyik teringat kau pun. rindu sebenarnye. tapi ego mungkin. anyway, tak kesah lah ape jadi, I still remember you as one of my best friend. Selebihnya biarlah kite berdua je yang tahu :) I miss the old us, indeed. All the best in you path, my dear fren.

Glad to know you babe ;)

No comments: