Sunday, February 17, 2013

1stdegreeresult :)

assalammualaikum. :)

Hari ni nak update tentang result. huish. dupdap betol time nak check. smpaikan malam tu aku tido lewat semata2 nak tunggu kot2 boleh cilok mana2 even die kata pukul 9am pagi besoknya. HAHA. bukan lah over confident or bukanlah over excited. Im just curious. orang yang dah kenal aku lama mungkin dah sedia maklum perangai aku memang cenggini. sebab tu setiap kali lepas habis final exam, aku suka count down result wlupun lagi sbulan. HAHA. mintak mahapp lah :D

and then, esoknya, seawal 6.56 pagi lepas solat subuh tu terus aku terkam lappy ni and bukak email. fuhh. dupdap lagi. and lagi. and lagi. mera duk sebelah aku lagi lah terok. "angah, adik takut." entah berapa kali die ulang pun malas aku nak kira. siap tutup mata lagi. padahal tu result aku T.T hahaha.

then. aku bukak email dah nmpak da email dari uitm. fuhhh. aku rilek. cool. but dalam hati bdoa sgt2 supaya dpt dean. and finally, bukak jer la sbb dah tak mampu nak tggu lelame. I got 3.++ for dis semester. Unfortunately, aku tak dekan lah pulak first sem ni. Tu lah, banyak sgt main. T.T It's okay rezeki Allah bagi and nak tunjuk supaya next sem belajar and cuba lagi yang terbaik. InsyaAllah :)

Tahniah kawan2 yang dekan ! U all did great :)
And also thniah buat adikku Mera for your result. try harder lagi for next sem okay ? :)
yang penting jgan mudah give up okay ?

Thanks to all lect and friends.
The most important is my parents for sure, big thanks to them. :)
InsyaAllah, cuba lagi next sem. :)
doakan. aminn

No comments: