Friday, January 11, 2013

hujung semester ini :)

lamenye aku x menaip nih. rindu pulak :)
tak lama lagi habislah semester ptama di KBM ni. Im gonna through 2 more paper then merdekaa ! hehe. tak sabar betul. sem ni sgat2 lah tough n agak mguji kesabaran. betol lah kata akak aku yang degree and diploma sangat2 lah lain T.T

its okay. I can do it :) Just believe in yourself and doa to Allah. so far, dok melaka ni aku rasa fun n happy. tapi ada pulak kengkadang tu rasa macam tak enjoy. kdg2 pasaan tu datang sendiri. mungkin sebab aku selalu comparing Jengka and Melaka :( it's not my intention but tipu kalau ckp aku tak rindu. aku rindu gilee dgn environment belajar kat sana. takpe, I'll try my best to throw that feeling awayy ! orang kata susah lah hidup kalau asyik bergantung dengan masa lalu. *cehcehh. haha.

but, actually, KBM not that bad. mungkin ambik sikit masa lagi. roomate aku pon best and gilee2 :D okaylah. tak sabar nak tunggu sem depan pulak. semoga result aku tak mghampakan. tak boleh nak harap apa2. takot. risau :O smoga semuanya baik2 je. insyaAllah :)

KBM :)

Roomate. gojess yaww ;)

gila + suka + duka = kami

meet my new fren : Anes, Biyalahh, Piqah :)

No comments: